Vlas virtual reality
09 okt 2023

Vlas lanceert VR-project

 

Supertrots zijn we, om dit innovatieve schoolproject vandaag te mogen lanceren. Traditionele sporten en technologie gaan vanaf nu hand in hand en zorgen voor een unieke ervaring voor kinderen.

In dit unieke proefproject triggeren we jeugd via Virtual Reality en bieden we hen een originele mogelijkheid om te proeven van wat boogschieten op een wip allemaal te bieden heeft. Via specifieke initiaties in hun eigen klaslokaal wordt gewerkt met een skill-based exergame waarbij op een eenvoudige en snelle manier gebruik kan worden gemaakt van pijl en boog in virtual reality.

Gratis een Virtual Reality experience wipschieten op een school in jouw buurt? Het kan, dankzij VLAS - Vlaamse Traditionele Sporten en Sport Vlaanderen. Samen met ervaren coaches uit onze Jeugd+clubs gaan we langs in het 5de en 6de leerjaar. We dompelen de leerlingen onder in de leerrijke geschiedenis van het boogschieten en testen hun shooting-skills in VR. Daarna worden de leerlingen uitgenodigd op de club of gilde zelf voor wat extra VR-time én een gratis initiatie boogschieten op staande of liggende wip.

#vlas_sportiv #sportersbelevenmeer #wipschieten 

Meer info

Daan VR vlas
algemeen boogschieten liggende wip boogschieten staande wip jeugd+ opleiding

Meer nieuws

Vacature bij Vlas|Sportiv

26 jan 2024

Ontdek onze vacature voor "Allround medewerker"

JEZ! Jeugd+

20 dec 2023

Steun Jeugd+ dankzij JEZ! en draag bij aan meer en betere jeugdwerking voor onze Jeugd+ clubs

TREND digitaal of print

19 dec 2023

Uit onze enquête blijkt dat een deel van onze leden het TREND magazine liever digitaal ontvangt. Behoor jij ook tot deze groep of krijg je het printexemplaar toch nog liever in de bus?

jeugdplus

TOP 10 Jeugd+ 2023

08 dec 2023

Ook in 2023 een nieuw record aan sterren voor jeugdwerking