Fleur je event op met onze volkssportanimaties.

De volkssportanimaties van VLAS zijn ontwikkeld ter promotie van de Vlaamse volkssporten. Onze animaties brengen volkssporten naar jouw evenement. Dankzij deze innovatieve animaties die voor iedereen toegankelijk maar toch uitdagend zijn leer je kennismaken met verschillende traditionele sporten uit Vlaanderen.

Wil je de animaties ontdekken met je groep in Brugge? Kijk dan zeker eens bij ons groepsaanbod.

Vraag je offerte

Aanbod animaties

Tegentrek

Ooit al eens aan touwtrekken gedaan met vrienden? Veel kans dat het antwoord op die vraag “ja” is. Maar weet je ook hoe hard je toen trok? Weet je ook of je de juiste techniek gebruikt hebt? Met de animatie Tegentrek en onze animator leer je alle trucjes van het touwtrekken kennen en kom je te weten hoe hard je nu exact kan trekken.

Festivalwip

De grootste sport, aangesloten bij VLAS|Sportiv is het boogschieten staande wip. Met onze animatie Festivalwip willen wij deze sport extra in de kijker plaatsen. Ontdek hier alles over de Festivalwip

Leukraak

Schieten met een katapult, wie droomt daar als kind nu niet van? Dankzij Leukraak is het op een veilige en leuke manier mogelijk om kennis te maken met de sport katapultschieten.

Terugworp

De animatie Terugworp is gebaseerd op de typisch Vlaamse sport krachtbal. Aan de hand van verschillende oefeningen dompelt een door ons opgeleide animator je onder in de wereld van het krachtbal.

teambuilding brugge

Groepsaanbod

Kom met jouw sportclub, vereniging, jeugdwerking, vriendengroep of collega's naar Brugge voor een dag vol plezier! Wij bieden vijf innovatieve en sportieve animaties aan.

Steekspel

De animatie Steekspel is gebaseerd op het ringsteken per fiets.