Fleur je event op met onze volkssportanimaties.

De volkssportanimaties van Vlas zijn ontwikkeld ter promotie van de Vlaamse volkssporten. Onze animaties brengen volkssporten naar jouw evenement. Dankzij deze innovatieve animaties die voor iedereen toegankelijk maar toch uitdagend zijn leer je kennismaken met verschillende traditionele sporten uit Vlaanderen.

Wil je de animaties ontdekken met je groep in Brugge? Kijk dan zeker eens bij ons groepsaanbod dat doorgaat op onze terreinen.

Vraag je offerte

Aanbod animaties

Tegentrek

Ooit al eens aan touwtrekken gedaan met vrienden? Veel kans dat het antwoord op die vraag “ja” is. Maar weet je ook hoe hard je toen trok? Weet je ook of je de juiste techniek gebruikt hebt? Met de animatie Tegentrek en onze animator leer je alle trucjes van het touwtrekken kennen en kom je te weten hoe hard je nu exact kan trekken.

Festivalwip

De grootste sport, aangesloten bij VLAS|Sportiv is het boogschieten staande wip. Met onze animatie Festivalwip willen wij deze sport extra in de kijker plaatsen. Ontdek hier alles over de Festivalwip

Leukraak

Schieten met een katapult, wie droomt daar als kind nu niet van? Dankzij Leukraak is het op een veilige en leuke manier mogelijk om kennis te maken met de sport katapultschieten.

Terugworp

De animatie Terugworp is gebaseerd op de typisch Vlaamse sport krachtbal. Aan de hand van verschillende oefeningen dompelt een door ons opgeleide animator je onder in de wereld van het krachtbal.

Kruisbal

Schieten met een kruisboog, hoe cool is dat!!  Kruisbal geeft jong en oud de kans om met een kruisboog te schieten op zwevende ballen. Onze kruisbogen zijn aangepast aan leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar. 

Steekspel

De animatie Steekspel is gebaseerd op het ringsteken per fiets. Uitdagender dan het lijkt...

Aanbod animaties

teambuilding brugge

Groepsaanbod

Kom met jouw sportclub, vereniging, jeugdwerking, vriendengroep of collega's naar Brugge voor een dag vol plezier! Wij bieden vijf innovatieve en sportieve animaties aan.

Getuigenissen

Lieve - sportdienst Landen

Ik ben fan van Vlas sinds vele jaren en zag een duidelijke transformatie de voorbije jaren: hip, vlot en modern. Niet voor niets boeken we jullie volkssportanimaties regelmatig voor onze events zoals de personeelssportdag vorig jaar. Tijdens die dag namen de collega’s met veel enthousiasme deel aan de volkssporten! 😊 Niet tegenstaande digitalisering en moderne middelen om te sporten blijven de volkssporten aantrekkelijk en uitdagend. Wat als (zeer laagdrempelig) spel begint, wakkert al snel het competitiebeestje in elk van ons aan met een hoog fun gehalte!!

Katrien - gemeente Pepingen

We waren heel tevreden dat jullie gisteren aanwezig waren en mee van onze Buitenspeeldag een feest hebben gemaakt. Ik heb vele positieve reacties van ouders en kinderen mogen ontvangen over het leuke aanbod, dus we mogen wel besluiten dat dit een geslaagde editie was, waarvoor dank.

Sandra - Wijkwerking Heusden-Zolder

Nog eens heel fel bedankt voor de fijne workshop. De kinderen hebben er echt van genoten.Veel goede reacties gehad!

 

Fabian - sportdienst Damme

We werken al jaren samen met Vlas en huren de volkssportanimaties onder andere in voor onze Buitenspeeldag. We zijn steeds tevreden over de gedrevenheid die de animatoren tonen. Ze betrekken iedereen en zorgen zo voor een toffe beleving, ongeacht het niveau van de deelnemers.

Tine - gemeente Lint

Traditionele sporten op een nieuwe manier te ontdekken. Leuk, uitdagend en een ideaal onderdeel van een sportdag.

Gudrun - Felix Art

Bedankt aan de animatoren voor de fijne samenwerking tijdens ons event, echt top. De festivalwip vonden we zelfs zo fijn dat we er gerust zelf een zouden willen.

Evelien - gemeente Schilde

We huurden de animaties voor onze Sportdag 55+ en dat werd goed ontvangen. De animaties werden bovendien goed begeleid. 

Geert - Scouts Sint Leo

Bedankt voor jullie inbreng bij deze zeer geslaagde afsluiter van ons verjaardagsjaar 'honderd en drie jaar sint leo'.

Dieter - Sportdienst Blankenberge

Als onderdeel van een daguitstap naar Brugge, kozen we voor het groepsaanbod Volkssportanimaties bij Vlas als sportieve activiteit. Het was een zeer positieve beleving voor de kinderen die zich goed hebben geamuseerd. 

Word animator

Op zoek naar een toffe, sportieve bijverdienste met veel sociaal contact?
We organiseren nieuwe, gratis opleidingsmomenten waarna je zelf onze volkssportanimaties kan begeleiden. 
 

Schrijf in