09 nov 2021

Oproep Jeugd+ 2022

Het was alweer een vreemd jaar, ook voor Jeugd+. Gelukkig werd voor onze jeugd vaak een uitzondering voorzien in de eindeloze maatregelen en kon Jeugd+ er zo alweer een jaartje bijdoen. Corona had hier zelfs een licht positieve kant... alle deelnemende clubs ontvingen een extra startbudget.  

Héél binnenkort maken we de Top 10 - 2021 bekend maar nu alvast onze oproep voor 2022. Jeugd is en blijft de toekomst van onze clubs én sporten. Jeugdwerking is dus essentieel voor élke vereniging.  Dat was, is en blijft dé centrale gedachte van ons jeugdsportfonds Jeugd+ . Vlas|Sportiv geeft zo clubs die de daad bij het woord voegen een duwtje in de rug via persoonlijke begeleiding én middelen om te investeren in jouw jeugdwerking of om er eindelijk één op te zetten. 2022 wordt ondertussen al het 4e succesvolle werkjaar van het jeugdsportfonds.

Net zoals de voorbije jaren zullen we 10.000 € verdelen onder de clubs die samen met ons aan dit project werken. Hoe actiever en kwaliteitsvoller de jeugdwerking van jouw club doorheen het jaar, hoe meer steun je club ontvangt.  Net zoals vorig jaar staan er ook dit jaar nieuwe initiatieven en verbeteringen op de planning. Zo was onze webinar “Best Practices” voor alle jeugdverantwoordelijken een nuttige ervaring die zeker terug aan bod zal komen.

Wil jij meer jeugd in je club ? Kan je hiervoor hulp, geld en persoonlijke begeleiding gebruiken ? Heeft jouw club interesse in Jeugd+ ?  Laat ons dit dan snel weten via info@vlas.be 

Dan ontvang je binnenkort meer informatie met de mogelijkheid om online in te schrijven.

Opgelet!  Zoals altijd moeten clubs die al eens deelnamen ook weer een mailtje sturen als ze opnieuw willen deelnemen. 

Meer info over dit project op de jeugd+pagina 

 

info jeugd+ jeugd+clubs

Meer nieuws

energiesubsidie sportiv

Energiesubsidies toegekend aan onze clubs!

08 jun 2023

Voor heel wat van onze clubs dienden we begin dit jaar een aanvraag in voor de energiesubsidies aan sportclubs. We kregen het positieve nieuws dat 100% van onze ingediende dossiers positief werden beoordeeld.

VLAS en volkssporten op RADIO 1

26 mei 2023

Onze geliefde volkssporten in de kijker op Radio 1

TREND magazine 2023 online

24 mei 2023

TREND 2023 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2022, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Tegemoetkoming lidgeld sportclub

28 mrt 2023

Dankzij onze erkenning bij Sport Vlaanderen kan je bij je mutualiteit een stukje lidgeld van je sportclub terugvorderen. Enkele mutualiteiten verhoogden recent deze terugbetaling... tijd voor een update.