26 mei 2023

VLAS en volkssporten op RADIO 1

In “De wereld van Sofie” op Radio 1 ging het vandaag even over onze geliefde Vlaamse volkssporten. Meer specifiek over de verschillen tussen vogelpik, darts en struifvogel. Ook boogschieten op de liggende en staande wip kwamen kort aan bod. Mooie reclame dus voor onze volkssporten die niet vaak (genoeg) in de spotlight worden gezet.

Wil je zelf eens luisteren ? Klik dan op de link hieronder:

https://radio1.be/luister/select/de-wereld-van-sofie/is-darts-hetzelfde-als-vogelpik

Wil je nog meer ontdekken over onze rijke, traditionele Vlaamse sporten, klik dan eenvoudig bovenaan in de sitemenu op “Onze Sporten”. Wil je als volkssportclub erkend worden als sportclub en meewerken aan het bewaren van onze prachtige Vlaamse sportieve erfgoed, sluit je dan zeker aan bij VLAS, er zijn een pak voordelen aan verbonden en onze volkssporten-gemeenschap waardeert en koestert élk bijkomend lid.

 

Sluit je aan bij Vlas

 

algemeen boogschieten liggende wip boogschieten staande wip erfgoed struifvogel

Meer nieuws

Vlas infodag

Succesvolle 2de Infodag

31 okt 2023

Op de 2de editie van de VLAS Infodag viel weer heel wat te beleven. Infosessies, schaarbaankegelen, kruisboogschieten met de nieuwe volkssportanimatie en natuurlijk kon onze hippe VR-beleving niet ontbreken.

Vlas virtual reality

Vlas lanceert VR-project

09 okt 2023

Vlas lanceert een uniek en innovatief schoolproject i.s.m. Sport Vlaanderen.

Uitnodiging Vlas infodag

Tweede Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

08 sep 2023

Kom samen met je voltallige bestuur naar de Vlas infodag. Ontdek naast drie interessante infosessies ook drie volkssporten. Schrijf je nu in.

Winnaar tickets K3 Run & Fun

16 aug 2023

De winnaar van onze K3 Run & Fun wedstrijd is…