24 mei 2023

TREND magazine 2023 online

TREND 2023 online

Onlangs vonden onze leden de jaarlijkse editie van TREND in de bus en nu vind je de editie ook online. 

De editie van 2023 staat vol van de inspirerende verhalen. Je komt te weten wat de toekomst brengt voor het balboogschieten, wat de topmomenten waren in 2022 voor onze clubs en hoe een van de oudste staande wip-clubs een straffe comeback maakt dankzij enkele enthousiaste twintigers. 

In het magazine roepen we daarnaast op tot meer samenwerking en houden we een pleidooi voor clubs om ambitie te durven tonen. Daarnaast zagen we onze Jeugd+ clubs het voorbije jaar bijzonder goed presteren, wat een sterrenrecord opleverde. We laten enkele gedreven jeugdverantwoordelijken aan het woord. 

Lees het magazine hier.

Veel leesplezier!

 

algemeen info trend vlas

Meer nieuws

energiesubsidie sportiv

Energiesubsidies toegekend aan onze clubs!

08 jun 2023

Voor heel wat van onze clubs dienden we begin dit jaar een aanvraag in voor de energiesubsidies aan sportclubs. We kregen het positieve nieuws dat 100% van onze ingediende dossiers positief werden beoordeeld.

VLAS en volkssporten op RADIO 1

26 mei 2023

Onze geliefde volkssporten in de kijker op Radio 1

TREND magazine 2023 online

24 mei 2023

TREND 2023 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2022, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Tegemoetkoming lidgeld sportclub

28 mrt 2023

Dankzij onze erkenning bij Sport Vlaanderen kan je bij je mutualiteit een stukje lidgeld van je sportclub terugvorderen. Enkele mutualiteiten verhoogden recent deze terugbetaling... tijd voor een update.