jeugdplus
08 dec 2023

TOP 10 Jeugd+ 2023

Ook in 2023 zien we weer sterretjes ⭐⭐⭐ een recordaantal van 33 zelfs!!

Jeugd+ beloont onze sportclubs met de meest kwalitatieve inspanningen rond hun jeugdwerking. De toegekende sterren zijn de kers op de taart en het financiële steuntje 💰 in de rug zal welgekomen zijn om nog beter te doen volgend jaar.

Proficiat 👏 aan de toppers uit de Top10 maar evengoed aan ALLE deelnemers van ons jeugdsportproject Jeugd+. De inspanningen die iedereen leverde zorgde voor een instroom aan nieuwe jeugdleden die voor het eerst van onze sporten konden proeven en zo de toekomst veiliger stellen.

De inschrijvingen voor 2024 starten volgende week maar laat gerust via info@vlas.be nu al weten als je écht niet kan wachten 😉

Leuk extraatje... het Jeugd+project werd geselecteerd en ondersteund door de inzamelactie van YEZ! in 2024 … elke ingezamelde euro gaat direct naar onze clubs. Hou onze kanalen in de gaten!!

#jeugdplus #vlas_sportiv

 

JEUGD+ : Al enkele jaren voorziet Vlas|Sportiv in een succesvol jeugdsportfonds "Jeugd+" om onze clubs te ondersteunen in hun jeugdwerking of er eentje op te zetten. Jaarlijks worden middelen uit dit fonds verdeeld onder de clubs die hun jeugdwerking hebben opgestart, uitgebreid, verrijkt en geïllustreerd. Hoe hoger het aantal behaalde punten, hoe groter het bedrag dat ze ontvangen uit het jeugdsportfonds. Elk jaar worden, naast de financiële steun, ook ‘sterren’ toegekend aan clubs die zich met een kwalitatieve jeugdwerking onderscheiden.

 

 

jeugd+ jeugd+clubs laureaten

Meer nieuws

Vacature bij Vlas|Sportiv

26 jan 2024

Ontdek onze vacature voor "Allround medewerker"

JEZ! Jeugd+

20 dec 2023

Steun Jeugd+ dankzij JEZ! en draag bij aan meer en betere jeugdwerking voor onze Jeugd+ clubs

TREND digitaal of print

19 dec 2023

Uit onze enquête blijkt dat een deel van onze leden het TREND magazine liever digitaal ontvangt. Behoor jij ook tot deze groep of krijg je het printexemplaar toch nog liever in de bus?

jeugdplus

TOP 10 Jeugd+ 2023

08 dec 2023

Ook in 2023 een nieuw record aan sterren voor jeugdwerking