20 dec 2022

TOP 10 Jeugd+ 2022

 

Ook in 2022 zetten onze Jeugd+clubs samen hun beste beentje voor.

Bewijs? Liefst 25 sterren mogen we uitreiken, dat is alweer een absoluut record!! Kwalitatieve jeugdwerking verdient een steuntje in de rug en daar zorgt Vlas|Sportiv graag voor. Proficiat aan de toppers uit de Top10 maar evengoed aan alle deelnemers van ons jeugdsportproject Jeugd+. De inspanningen die iedereen leverde zorgde voor een instroom aan nieuwe jeugdleden die voor het eerst van onze sporten konden proeven en zo de toekomst veiliger stellen. 

De inschrijvingen voor 2023 lopen ook al vlot binnen, hou die deadline van 15 januari in de gaten !

 

JEUGD+ : Al enkele jaren voorziet Vlas|Sportiv in een succesvol jeugdsportfonds "Jeugd+" om onze clubs te ondersteunen in hun jeugdwerking of er eentje op te zetten. Jaarlijks worden middelen uit dit fonds verdeeld onder de clubs die hun jeugdwerking hebben opgestart, uitgebreid, verrijkt en geïllustreerd. Hoe hoger het aantal behaalde punten, hoe groter het bedrag dat ze ontvangen uit het jeugdsportfonds. Elk jaar worden, naast de financiële steun, ook ‘sterren’ toegekend aan clubs die zich met een kwalitatieve jeugdwerking onderscheiden. 

Ook de Koninklijke Nationale Bond der Belgische Wipschutters (KNBBW) droeg weer zijn steentje bij in dit mooie project, waarvoor van harte bedankt! 

 

jeugd+ jeugd+clubs laureaten

Meer nieuws

Vlas infodag

Succesvolle 2de Infodag

31 okt 2023

Op de 2de editie van de VLAS Infodag viel weer heel wat te beleven. Infosessies, schaarbaankegelen, kruisboogschieten met de nieuwe volkssportanimatie en natuurlijk kon onze hippe VR-beleving niet ontbreken.

Vlas virtual reality

Vlas lanceert VR-project

09 okt 2023

Vlas lanceert een uniek en innovatief schoolproject i.s.m. Sport Vlaanderen.

Uitnodiging Vlas infodag

Tweede Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

08 sep 2023

Kom samen met je voltallige bestuur naar de Vlas infodag. Ontdek naast drie interessante infosessies ook drie volkssporten. Schrijf je nu in.

Winnaar tickets K3 Run & Fun

16 aug 2023

De winnaar van onze K3 Run & Fun wedstrijd is…