20 dec 2022

TOP 10 Jeugd+ 2022

 

Ook in 2022 zetten onze Jeugd+clubs samen hun beste beentje voor.

Bewijs? Liefst 25 sterren mogen we uitreiken, dat is alweer een absoluut record!! Kwalitatieve jeugdwerking verdient een steuntje in de rug en daar zorgt Vlas|Sportiv graag voor. Proficiat aan de toppers uit de Top10 maar evengoed aan alle deelnemers van ons jeugdsportproject Jeugd+. De inspanningen die iedereen leverde zorgde voor een instroom aan nieuwe jeugdleden die voor het eerst van onze sporten konden proeven en zo de toekomst veiliger stellen. 

De inschrijvingen voor 2023 lopen ook al vlot binnen, hou die deadline van 15 januari in de gaten !

 

JEUGD+ : Al enkele jaren voorziet Vlas|Sportiv in een succesvol jeugdsportfonds "Jeugd+" om onze clubs te ondersteunen in hun jeugdwerking of er eentje op te zetten. Jaarlijks worden middelen uit dit fonds verdeeld onder de clubs die hun jeugdwerking hebben opgestart, uitgebreid, verrijkt en geïllustreerd. Hoe hoger het aantal behaalde punten, hoe groter het bedrag dat ze ontvangen uit het jeugdsportfonds. Elk jaar worden, naast de financiële steun, ook ‘sterren’ toegekend aan clubs die zich met een kwalitatieve jeugdwerking onderscheiden. 

Ook de Koninklijke Nationale Bond der Belgische Wipschutters (KNBBW) droeg weer zijn steentje bij in dit mooie project, waarvoor van harte bedankt! 

 

jeugd+ jeugd+clubs laureaten

Meer nieuws

energiesubsidie sportiv

Energiesubsidies toegekend aan onze clubs!

08 jun 2023

Voor heel wat van onze clubs dienden we begin dit jaar een aanvraag in voor de energiesubsidies aan sportclubs. We kregen het positieve nieuws dat 100% van onze ingediende dossiers positief werden beoordeeld.

VLAS en volkssporten op RADIO 1

26 mei 2023

Onze geliefde volkssporten in de kijker op Radio 1

TREND magazine 2023 online

24 mei 2023

TREND 2023 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2022, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Tegemoetkoming lidgeld sportclub

28 mrt 2023

Dankzij onze erkenning bij Sport Vlaanderen kan je bij je mutualiteit een stukje lidgeld van je sportclub terugvorderen. Enkele mutualiteiten verhoogden recent deze terugbetaling... tijd voor een update.