20 dec 2022

TOP 10 Jeugd+ 2022

 

Ook in 2022 zetten onze Jeugd+clubs samen hun beste beentje voor.

Bewijs? Liefst 25 sterren mogen we uitreiken, dat is alweer een absoluut record!! Kwalitatieve jeugdwerking verdient een steuntje in de rug en daar zorgt Vlas|Sportiv graag voor. Proficiat aan de toppers uit de Top10 maar evengoed aan alle deelnemers van ons jeugdsportproject Jeugd+. De inspanningen die iedereen leverde zorgde voor een instroom aan nieuwe jeugdleden die voor het eerst van onze sporten konden proeven en zo de toekomst veiliger stellen. 

De inschrijvingen voor 2023 lopen ook al vlot binnen, hou die deadline van 15 januari in de gaten !

 

JEUGD+ : Al enkele jaren voorziet Vlas|Sportiv in een succesvol jeugdsportfonds "Jeugd+" om onze clubs te ondersteunen in hun jeugdwerking of er eentje op te zetten. Jaarlijks worden middelen uit dit fonds verdeeld onder de clubs die hun jeugdwerking hebben opgestart, uitgebreid, verrijkt en geïllustreerd. Hoe hoger het aantal behaalde punten, hoe groter het bedrag dat ze ontvangen uit het jeugdsportfonds. Elk jaar worden, naast de financiële steun, ook ‘sterren’ toegekend aan clubs die zich met een kwalitatieve jeugdwerking onderscheiden. 

Ook de Koninklijke Nationale Bond der Belgische Wipschutters (KNBBW) droeg weer zijn steentje bij in dit mooie project, waarvoor van harte bedankt! 

 

jeugd+ jeugd+clubs laureaten

Meer nieuws

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas

Vacature bij Vlas|Sportiv

26 jan 2024

Ontdek onze vacature voor "Allround medewerker"

JEZ! Jeugd+

20 dec 2023

Steun Jeugd+ dankzij JEZ! en draag bij aan meer en betere jeugdwerking voor onze Jeugd+ clubs

TREND digitaal of print

19 dec 2023

Uit onze enquête blijkt dat een deel van onze leden het TREND magazine liever digitaal ontvangt. Behoor jij ook tot deze groep of krijg je het printexemplaar toch nog liever in de bus?