13 dec 2022

Nieuw logo Jeugd+ en start jeugd+ 2023

Na het nieuwe logo voor Vlas en voor Sportiv en onze nieuwe huisstijl kon Jeugd+ natuurlijk niet achterblijven. Ons succesvol jeugdproject dat zijn 5de jaar ingaat verdiende om eindelijk ook met een eigen logo te kunnen uitpakken. Het werd, zoals je ziet, een speels en jeugdig logo dat helemaal past bij Jeugd+ en dicht bij onze huisstijl blijft aanleunen. Zo bouwt Jeugd+ aan z'n eigen identiteit en wordt het inhoudelijke verhaal over kwaliteitsvolle jeugdwerking vertaald naar het nieuwe logo dat staat voor dynamiek, creativiteit en kwaliteit.

Héél binnenkort maken we de Top 10 - 2022 bekend maar bij deze alvast onze warme oproep voor de editie 2023. Jeugd is en blijft de toekomst van jouw club én sport. Een jeugdwerking is essentieel voor élke vereniging. Dat was, is en blijft dé centrale gedachte van ons jeugdsportfonds Jeugd+ .
 
Vlas|Sportiv geeft zo clubs die hier willen aan meewerken een duwtje in de rug via persoonlijke begeleiding én middelen om te investeren in jouw jeugdwerking of om er eindelijk ééntje op te zetten. 
 
Net zoals de voorbije jaren zullen we een mooie geldsom verdelen onder de clubs die samen met ons aan dit project werken. Hoe actiever en kwaliteitsvoller de jeugdwerking van jouw club doorheen het jaar groeit, hoe meer steun je club ontvangt.  
 
Wil jij meer jeugd in je club ? Kan je hiervoor hulp, geld en persoonlijke begeleiding gebruiken ? Heeft jouw club interesse in Jeugd+ ?  Laat ons dit dan snel weten via info@vlas.be. Dan ontvang je binnenkort meer informatie met de mogelijkheid om online in te schrijven.

jeugd+ jeugd+clubs vlas

Meer nieuws

Uitnodiging Vlas infodag

Tweede Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

08 sep 2023

Kom samen met je voltallige bestuur naar de Vlas infodag. Ontdek naast drie interessante infosessies ook drie volkssporten. Schrijf je nu in.

Winnaar tickets K3 Run & Fun

16 aug 2023

De winnaar van onze K3 Run & Fun wedstrijd is…

energiesubsidie sportiv

Energiesubsidies toegekend aan onze clubs!

08 jun 2023

Voor heel wat van onze clubs dienden we begin dit jaar een aanvraag in voor de energiesubsidies aan sportclubs. We kregen het positieve nieuws dat 100% van onze ingediende dossiers positief werden beoordeeld.

VLAS en volkssporten op RADIO 1

26 mei 2023

Onze geliefde volkssporten in de kijker op Radio 1