13 dec 2022

Nieuw logo Jeugd+ en start jeugd+ 2023

Na het nieuwe logo voor Vlas en voor Sportiv en onze nieuwe huisstijl kon Jeugd+ natuurlijk niet achterblijven. Ons succesvol jeugdproject dat zijn 5de jaar ingaat verdiende om eindelijk ook met een eigen logo te kunnen uitpakken. Het werd, zoals je ziet, een speels en jeugdig logo dat helemaal past bij Jeugd+ en dicht bij onze huisstijl blijft aanleunen. Zo bouwt Jeugd+ aan z'n eigen identiteit en wordt het inhoudelijke verhaal over kwaliteitsvolle jeugdwerking vertaald naar het nieuwe logo dat staat voor dynamiek, creativiteit en kwaliteit.

Héél binnenkort maken we de Top 10 - 2022 bekend maar bij deze alvast onze warme oproep voor de editie 2023. Jeugd is en blijft de toekomst van jouw club én sport. Een jeugdwerking is essentieel voor élke vereniging. Dat was, is en blijft dé centrale gedachte van ons jeugdsportfonds Jeugd+ .
 
Vlas|Sportiv geeft zo clubs die hier willen aan meewerken een duwtje in de rug via persoonlijke begeleiding én middelen om te investeren in jouw jeugdwerking of om er eindelijk ééntje op te zetten. 
 
Net zoals de voorbije jaren zullen we een mooie geldsom verdelen onder de clubs die samen met ons aan dit project werken. Hoe actiever en kwaliteitsvoller de jeugdwerking van jouw club doorheen het jaar groeit, hoe meer steun je club ontvangt.  
 
Wil jij meer jeugd in je club ? Kan je hiervoor hulp, geld en persoonlijke begeleiding gebruiken ? Heeft jouw club interesse in Jeugd+ ?  Laat ons dit dan snel weten via info@vlas.be. Dan ontvang je binnenkort meer informatie met de mogelijkheid om online in te schrijven.

jeugd+ jeugd+clubs vlas

Meer nieuws

sportzot en vlas

Sportzot wordt partner van Vlas

18 jun 2024

Vlas en Sportzot slaan de handen in elkaar, eerste sponsor-partner voor Vlas!

Project VR - Klasuitstappen

29 mei 2024

Het project Boogschieten in Virtual Reality mist haar doel niet dankzij de inzet van de deelnemende clubs! Initiaties in de scholen, klasuitstappen naar de clubs, langetermijnsamenwerkingen tussen schuttersclubs en lokale basisscholen!

Vlas kampioenschap Flessenschieten - Jachtgeweer

02 mei 2024

De eerste Vlas-kampioenen van 2024 zijn gekend!

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!