31 mrt 2009

Resultaten tevredenheidsenquête VlaS

Een tijdje geleden vroegen we alle clubs die bij VlaS aangesloten zijn een tevredenheidsenquête in te vullen zodat wij onze werking in het kader van het beleidsplan 2009-2012 konden evalueren en waar nodig bijsturen. In totaal vulden 149 clubs onze enquête in. Wij bedanken hen dan ook graag voor hun medewerking. Ondertussen zijn alle gegevens verwerkt en zijn de resultaten bekend.

De binnengekomen enquêtes waren goed verdeeld over de verschillende disciplines en werden door zowel kleine, middelgrote als grote clubs ingevuld, zodat we kunnen zeggen dat de resultaten een correcte weergave zijn van de werkelijk situatie.

Uit de enquête blijkt dat VlaS op het vlak van informatieverstrekking (7,3/10), promotie (7,2/10) en aanspreekpunt (7,1/10) een bevredigende score haalt. Desalniettemin streven we toch om die nog te verhogen.

Op het vlak van begeleiding van haar sportclubs (6,5/10) zal VlaS moeten bijsturen. Dat VlaS een groot aantal clubs telt (577) en dat deze dan nog verspreid zijn over veel verschillende disciplines (24) mag geen excuus zijn om niet te streven naar een optimale begeleiding. De mindere score lijkt het gevolg te zijn van een gebrek aan bekendheid van het bestaande begeleidingsaanbod. Daar zal dus vanzelfsprekend aan gewerkt moeten worden.

Klik hier om de gedetailleerde resultaten van de enquête te bekijken.

Meer nieuws

Vlas kampioenschap Flessenschieten - Jachtgeweer

02 mei 2024

Op zondag 5 mei kan je sportschutters aan het werk zien tijdens het eerste Vlas Kampioenschap van 2024

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Trend 2024 online

11 apr 2024

TREND 2024 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2023, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.