Ons nieuwe team !
19 nov 2019

Ons nieuwe team !

Brugge, 19-11-2019

De selectieprocedure voor een nieuwe directeur bij VlaS is nu ook achter de rug. Nicolas Dezeure is zich ondertussen al enkele weken volop aan het inwerken. Het ideale moment dus om hem even voor te stellen. Maar dat laten we hem hieronder graag zelf doen:

“Ik ben Nicolas en vanaf begin november actief bij VlaS als directeur. Al van kinds af aan ben ik gepassioneerd door sport. Ik heb dan ook altijd zelf veel aan sport gedaan en ben sedert enkele jaren ook actief als jeugdtrainer en vrijwilliger. Professioneel deed ik ervaring op in veel verschillende sectoren maar altijd vanuit eenzelfde economische insteek. Zo was ik heel wat jaren beleggingsadviseur bij enkele banken maar bijvoorbeeld ook algemeen manager in de muzieksector. De laatste jaren heb ik me dan meer toegelegd op marketing, communicatie en sociale media. Die expertise wil ik graag ten dienste stellen van de promotie van onze traditionele sporten als actieve wedstrijd- en recreatiesport in Vlaanderen. Ik kijk enorm uit naar een fijne samenwerking met mijn collega’s, vrijwilligers, verenigingen, sportclubs, bonden en federaties. Samen kunnen we een mooie toekomst voor van onze traditionele sporten in Vlaanderen garanderen en als het even kan deze nog extra doen groeien. “

2019nov NicolasHein klein Nicolas Club Brugge klein

Meer nieuws

Vlas kampioenschap Flessenschieten - Jachtgeweer

02 mei 2024

De eerste Vlas-kampioenen van 2024 zijn gekend!

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Trend 2024 online

11 apr 2024

TREND 2024 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2023, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.