nationale wedstrijd balboog
01 sep 2008

nationale wedstrijd balboog

In het Osbroekpark in Aalst namen zondag 31 augustus 50 schutters uit acht clubs deel aan de nationale wedstrijd. De bezoekers merkten duidelijk dat de club van Sint Servatius Aalst inspanningen doet om haar schietstand - met de steun van het stadsbestuur - te verbeteren. Het mooie weer maakte van deze wedstrijd een superdag. Er werden zes ronden afgewerkt waarin elke schutter éénmaal met zijn loden kogel naar de zilverkleurige gaaien mocht mikken.
55 vogels werden afgeschoten (iets meer dan één schot op zes was dus raak). Het beste peleton van de Klauwaerts uit Aalst versloeg iedereen met een score van 12 vogels. Frans De Keuster uit Hemiksem - club 'De Jonge Leerlingen' kroonde zich tot Koning der Koningen door als enige koning drie vogels neer te halen.

 

 

 

 

 

 

Met de steun van:oost-vlaanderen

 

balboogschieten competitie kampioenschap

Meer nieuws

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Trend 2024 online

11 apr 2024

TREND 2024 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2023, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas