Lancering Facebook Project
19 apr 2021

Lancering Facebook Project

 

Lancering Facebook Project #AlleClubsOnline

Op 19 april lanceert onze Vives-stagiair Brent ons Facebook Project dat hij recent mocht voorstellen in Trend Magazine. In de volgende weken belt hij élke VlaS en Sportiv club op en wordt daarbij binnenkort ook geholpen door Howest-stagiairs Thomas en Ian. Alle clubs die nog geen Facebookpagina hebben zullen individuele begeleiding krijgen bij de opstart ervan. Daarnaast maken we in één moeite ook een Gmail en Google Drive account aan. Op deze manier vergemakkelijken we de communicatie en het uitwisselen van bestanden tussen VlaS|Sportiv en onze clubs. Clubs die al een pagina hebben op Facebook kunnen rekenen op heel wat tips & tricks om hun aantal volgers een leuke boost te geven en hun FB-pagina naar een hoger niveau te tillen. Voor dit project worden verschillende technologische hulpmiddelen ingezet zodat elke club individuele begeleiding op maat krijgt. Geen zorgen dus, we nemen je bij de hand en gaan samen digitaal!

#AlleClubsOnline

Meer nieuws

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Trend 2024 online

11 apr 2024

TREND 2024 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2023, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas