Krulbol krijgt verjongingskuur
07 apr 2008

Krulbol krijgt verjongingskuur

Een 4-tal jaar geleden startte de BKB met jeugdwerking. Een geslaagde zet, met als resultaat dat de Raad van Bestuur op 30 maart jongstleden werd uitgebreid met drie jonge krachten: Kris Van Waes (19 jaar), Christophe Helderweirdt (19 jaar) en Koen Bauwens (17 jaar).

Zij kregen het krulbollen al met de paplepel binnen van hun ouders en grootouders. Voor hun ontmoeting op de krulbolbaan, dankzij de BKB-jeugdtornooien, kende het drietal elkaar niet. Ondertussen zijn ze goede vrienden geworden. Hun grootste uitdaging is het imago van krulbol te verjongen. Ze willen de krulbol even cool maken zoals andere sporten waar jongeren wel interesse voor hebben.
Met hun passie voor deze sport hebben ze alvast een stap voor en doen ze een warme oproep naar alle jongeren in het Meetjesland. ‘Iedereen is meer dan welkom’, aldus de nieuwe jonge ambassadeurs van de krulbolsport.

 

Lees verder: krantenknipsel.

 

 

 

 

Met de steun van:oost-vlaanderen

 

info krulbol

Meer nieuws

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Trend 2024 online

11 apr 2024

TREND 2024 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2023, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas