VlaS - Vlaamse Traditionele Sporten vzw

Personeel


Onze recente vacatures werden ondertussen ingevuld zodat we nu weer met 2,5 voltijdse eenheden aan de slag zijn:  
 

Jason Viaene, administrator, is bachelor Bedrijfsmanagement - optie sport - en begint bij VlaS aan zijn eerste uitdaging. Eerder rondde hij wel al succesvolle stages af bij MVV Maastricht en Club Brugge k.v. Als administrator staat hij voltijds in voor de ledenadministratie, animatie-verhuur, ongevalsaangiftes en sportschutterslicenties. Contacteer Jason via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jason personeel 

Hein Comeyne, coördinator, is regent Lichamelijke Opvoeding en volgde allerlei bijscholingen gericht op sportbeleid. Tijdens zijn job als volkssportconsulent voor de Vlaamse Volkssport Centrale (VVC) stond hij mee aan de wieg van de Volkssportconfederatie (VOSCO), nu Vlaamse Traditionele Sporten vzw, afgekort VlaS.  Als halftijdse medewerker begeleidt hij de Raad van Bestuur en staat hij ook in voor de hoofdredactie van het magazine Trend en de secretariaatswerking. Contacteer Hein via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Hein personeel 

Nicolas Dezeure, directeur, is master Financiële Handelswetenschappen en deed veel ervaring op in verschillende sectoren. Hij staat in voor het algemeen zakelijk beleid, het financieel beheer, marketing & communicatie en het personeelsbeleid van VlaS. Ook de verdere ontwikkeling en vertegenwoordiging van de organisatie, in samenwerking met de Raad van Bestuur, behoort tot zijn taken. Contacteer Nicolas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.