VlaS: Vlaamse Traditionele Sporten vzw

personeel

|
VlaS telt momenteel twee personeelsleden: Hein Comeyne en Christoph Vanmullem.

Hein Comeyne is regent Lichamelijke Opvoeding en volgde allerlei bijscholingen gericht op sportbeleid. Tijdens zijn job als volkssportconsulent voor de Vlaamse Volkssport Centrale vzw stond hij mee aan de wieg van de Volkssportconfederatie vzw, nu Vlaamse Traditionele Sporten vzw.  Als voltijdse medewerker begeleidt hij de Raad van Bestuur en staat hij ook in voor de hoofdredactie van het magazine Trend, de webstek, de secretariaatswerking en het algemeen beleid'. Contacteer Hein op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Christoph Vanmullem zorgt vooral voor het organiseren en uitvoeren van de administratie met betrekking tot lidmaatschap, sportschutterslicentie en het innovatief animatie aanbod. Verder werkt Christoph actief mee aan ons magazine Trend. Je kan Christoph bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Vacature:
VlaS is op zoek naar een nieuwe directeur.  Indiensttreding is voorzien begin 2020. Hier alvast de vacature in het kort en wat uitgebreider.