VlaS: Vlaamse Traditionele Sporten vzw

Raad van Bestuur

|

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur VlaS wordt verkozen door de algemene vergadering. Om de drie jaar is de helft van de mandaten herverkiesbaar. 
 
mandaat tot maart 2020:
   Erik De Vroede
   Remi Gruwez, penningmeester
   Patrick Huyghe
   Guido Van Alsenoy, voorzitter
   Daniël Vandewalle
   Wilfried Hostyn
mandaat tot maart 2023:
   Jan Lenaerts, ondervoorzitter
   Johan Stevens
   Bram Uvyn
   Jean Theunissen, secretaris

personeel

|
VlaS telt momenteel drie personeelsleden: Hein Comeyne, Christoph Vanmullem & Pieter Loosveldt.

Hein Comeyne is regent Lichamelijke Opvoeding en volgde allerlei bijscholingen gericht op sportbeleid. Tijdens zijn job als volkssportconsulent voor de Vlaamse Volkssport Centrale vzw stond hij mee aan de wieg van de Volkssportconfederatie vzw, nu Vlaamse Traditionele Sporten vzw.  Als voltijdse medewerker begeleidt hij de Raad van Bestuur en de provinciale comités, staat hij ook in voor de hoofdredactie van het 3-maandelijks magazine Trend, de webstek, de secretariaatswerking en het algemeen beleid'. Contacteer Hein op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Christoph Vanmullem zorgt vooral voor het organiseren en uitvoeren van de administratie met betrekking tot lidmaatschap, sportschutterslicentie, drukwerk en dergelijke. Verder werkt Christoph actief mee aan ons 3-maandelijks magazine Trend. Je kan Christoph bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Pieter Loosveldt is sinds augustus 2017 in dienst bij VlaS. Pieter staat in voor ons animatie-aanbod van de Festivalwip, SteekSpel en TegenTrek. Verder treedt Pieter ook op als sportverenigingsbegeleider en werkt hij actief mee aan ons 3-maandelijks magazine Trend. Je kan Pieter bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.