22 sep 2021

Wereldkampioenen bij VLAS|SPORTIV

Op het Wereldkampioenschap Touwtrekken in Baskenland kroonde Fam. Janssens & Mertensmannen zich tot Wereldkampioen in de klasse 720kg na een spannende strijd met het Brits Lincoln TOW Club.

Ook TTV Powerrangers behaalden een verdienstelijke zilveren medaille in U23 Open club. Prachtige resultaten die niet zomaar uit de lucht komen vallen... hard werken loont uiteindelijk altijd.

Van harte proficiat aan alle WK-gangers. 

competitie internationaal kampioenschap touwtrekken

Meer nieuws

Coronamaatregelen vanaf 27 november

29 okt 2021

Bijkomende maatregelen werden door de regering genomen, ook voor het sporten. Hier vind je een overzicht.

corona

Coronamaatregelen vanaf 20 november

23 okt 2021

Een overzicht van de voornaamste coronamaatregelen voor de sportsector vanaf 20/11/21. We kunnen "normaal" blijven sporten, maar het mondmasker is nu verplicht vanaf 10 jaar en de regels rond publiek werden aangescherpt.

corona nieuw

Coronamaatregelen vanaf 1 november 2021

09 okt 2021

Een overzicht van de voornaamste coronamaatregelen voor de sportsector vanaf 1/11/21. We kunnen normaal blijven sporten, maar het mondmasker doet weer op meerdere plaatsen zijn intrede en de kantines dienen de regels van de horeca te volgen met betrekking tot het Covid Safe Ticket.

Charles mee aan de katapult

Katapultschieten op Inclusieve Sportdag

08 okt 2021

Onze 'Antwaarpse Katapultclub' geeft initiatie op Inclusieve Sportdag waar andersvaliden kunnen komen proeven van katapultschieten.