Vlas ondersteunt G-sportwerking bij haar clubs
06 aug 2021

VLAS ondersteunt G-sportwerking bij haar clubs

Vlas zorgt voor duwtje in de rug van 300

In het kader van het Corona-noodfonds, met steun van Sport Vlaanderen, werd een apart potje subsidie voorzien voor G-sportwerking binnen onze sportclubs. Vlas bracht de voorbije maanden deze werking nauwgezet in kaart en was aangenaam verrast door de vele leuke initiatieven die overal worden opgezet. We dragen een warm hart toe aan de vele samenwerkingen met revalidatiecentra, medisch-pedagogische instituten, scholen uit het bijzonder onderwijs, dagcentra, zorginstellingen, rusthuizen, begeleid wonen, ... de lijst lijkt wel eindeloos. Vlas is verheugd dat we vandaag eindelijk kunnen overgaan tot de effectieve geldelijke steun. Elke G-club ontvangt zo 300 om te investeren in hun G-werking. Een steuntje in de rug dat wellicht zeer welkom is in deze tijden.

Nogmaals een dikke proficiat aan de initiatiefnemende clubs. Wil je met jouw club ook activiteiten voor G-sporters opzetten ? Neem dan zeker contact op met ons secretariaat!

Meer nieuws

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 23 april in Brugge en op 25 april in Merksplas

Vacature bij Vlas|Sportiv

26 jan 2024

Ontdek onze vacature voor "Allround medewerker"

JEZ! Jeugd+

20 dec 2023

Steun Jeugd+ dankzij JEZ! en draag bij aan meer en betere jeugdwerking voor onze Jeugd+ clubs

TREND digitaal of print

19 dec 2023

Uit onze enquête blijkt dat een deel van onze leden het TREND magazine liever digitaal ontvangt. Behoor jij ook tot deze groep of krijg je het printexemplaar toch nog liever in de bus?