Vlas ondersteunt G-sportwerking bij haar clubs
06 aug 2021

VLAS ondersteunt G-sportwerking bij haar clubs

Vlas zorgt voor duwtje in de rug van 300

In het kader van het Corona-noodfonds, met steun van Sport Vlaanderen, werd een apart potje subsidie voorzien voor G-sportwerking binnen onze sportclubs. Vlas bracht de voorbije maanden deze werking nauwgezet in kaart en was aangenaam verrast door de vele leuke initiatieven die overal worden opgezet. We dragen een warm hart toe aan de vele samenwerkingen met revalidatiecentra, medisch-pedagogische instituten, scholen uit het bijzonder onderwijs, dagcentra, zorginstellingen, rusthuizen, begeleid wonen, ... de lijst lijkt wel eindeloos. Vlas is verheugd dat we vandaag eindelijk kunnen overgaan tot de effectieve geldelijke steun. Elke G-club ontvangt zo 300 om te investeren in hun G-werking. Een steuntje in de rug dat wellicht zeer welkom is in deze tijden.

Nogmaals een dikke proficiat aan de initiatiefnemende clubs. Wil je met jouw club ook activiteiten voor G-sporters opzetten ? Neem dan zeker contact op met ons secretariaat!

Meer nieuws

fiche letselpreventie vlas sportiv

Fiche letselpreventie

04 okt 2021

In het kader van letselpreventie werd een nieuwe fiche ontwikkeld met heel wat handige tips.

VLAS ondertekent Charter Generatie Rookvrij

30 sep 2021

VLAS ondertekende deze week het Charter van Generatie Rookvrij en moedigt al zijn clubs sterk aan om ook rookvrij te worden. Op de website www.generatierookvrij.be kan je daar een handig stappenplan voor vinden.

VLAS op Tocati

22 sep 2021

Op vraag van het Departement Cultuur, Jeugd en Media vertegenwoordigde VLAS dit jaar Vlaanderen als eregast op het Tocati-festival in Verona met boogschieten op de staande wip. Het werd een succesrijke editie en een onvergetelijke ervaring.

Wereldkampioenen bij VLAS|SPORTIV

22 sep 2021

Op het Wereldkampioenschap Touwtrekken in Baskenland kroonde Fam. Janssens & Mertensmannen zich tot Wereldkampioen in de klasse tot 720kg!