Uitnodiging Vlas infodag
18 sep 2022

Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

Wij nodigen jou en jouw voltallig bestuur heel graag uit op onze allereerste VLAS Infodag voor bestuursleden van Vlas en Sportiv op zaterdag 8 oktober 2022. Tijdens deze dag kan je kennismaken met bestuursleden uit al onze sportclubs onder een hapje en een drankje, proeven van enkele andere volkssporten en je kennis over ILA, jeugdwerking en digitalisering bijschaven.

We verwelkomen je met een gezellige koffie en ontbijtkoek. In de loop van de voormiddag zullen er twee korte infosessies doorgaan, indien je liever iets actiever wakker wordt na de koffie door één van de sporten te proberen dan kan dit uiteraard ook. Over de middag zal er een hapje voorzien worden, aangeboden door Vlas. In de namiddag staat de laatste infosessie op het programma en de sporten die je nog niet had geprobeerd. Deze topdag afsluiten doen we met een receptie aangeboden door Vlas en zijn partners, hét ideale moment om je collega-bestuursleden én ons beter te leren kennen.

Met dank aan:

Het programma:

9:00

Deuren open, start onthaal met koffie & koek

10:00

Welkomstwoord

10:30

Start infosessie 1 (ILA + Algemene vragen) + opening 3 sportstanden

11:30

Start infosessie 2 (jeugdwerking + Jeugd+)

12:45

Lunch

14:00

Start infosessie 3 (digitalisering binnen je sportclub)

15:00

Start receptie + einde sportstanden

16:00

Einde receptie

Je zal er telkens voor kunnen kiezen of je de infosessie wil volgen, ze zijn niet verplicht. Wanneer je besluit om één van de  infosessies niet te volgen kan je deelnemen aan 1 van de 3 voorziene volkssportinitiaties.

Locatie:

De Vlas Infodag zal centraal gelegen doorgaan in Sporthal ’T Zillebeek. Op deze locatie zijn er accommodaties en initiaties voorzien voor boogschieten staande en liggende wip en ook voor schaarbaankegelen. Er is een ruime, gratis parking voorzien.

Sporthal ’T Zillebeek
Glazenleeuwstraat 134 A
9120 Beveren-Waas

Inschrijven:

Alle bestuursleden van jullie sportvereniging zijn welkom op de Vlas Infodag. Gelieve tegen ten laatste zaterdag 24 september door te geven of je aanwezig zal zijn en met hoeveel.

Schrijf je hier in voor de Vlas infodag.

Je kan ook inschrijven via:

  • Telefonisch via 050 35 84 62
  • Via mail naar info@vlas.be
  • Via de post met de ingevulde invulstrook op de brief (van iedere club zijn er twee bestuursleden per brief aangeschreven)

 

algemeen boogschieten liggende wip boogschieten staande wip ILA jeugd+ opleiding schaarbaankegelen vlas

Meer nieuws

Uitnodiging Vlas infodag

Tweede Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

08 sep 2023

Kom samen met je voltallige bestuur naar de Vlas infodag. Ontdek naast drie interessante infosessies ook drie volkssporten. Schrijf je nu in.

Winnaar tickets K3 Run & Fun

16 aug 2023

De winnaar van onze K3 Run & Fun wedstrijd is…

energiesubsidie sportiv

Energiesubsidies toegekend aan onze clubs!

08 jun 2023

Voor heel wat van onze clubs dienden we begin dit jaar een aanvraag in voor de energiesubsidies aan sportclubs. We kregen het positieve nieuws dat 100% van onze ingediende dossiers positief werden beoordeeld.

VLAS en volkssporten op RADIO 1

26 mei 2023

Onze geliefde volkssporten in de kijker op Radio 1