Uitnodiging Vlas infodag
18 sep 2022

Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

Wij nodigen jou en jouw voltallig bestuur heel graag uit op onze allereerste VLAS Infodag voor bestuursleden van Vlas en Sportiv op zaterdag 8 oktober 2022. Tijdens deze dag kan je kennismaken met bestuursleden uit al onze sportclubs onder een hapje en een drankje, proeven van enkele andere volkssporten en je kennis over ILA, jeugdwerking en digitalisering bijschaven.

We verwelkomen je met een gezellige koffie en ontbijtkoek. In de loop van de voormiddag zullen er twee korte infosessies doorgaan, indien je liever iets actiever wakker wordt na de koffie door één van de sporten te proberen dan kan dit uiteraard ook. Over de middag zal er een hapje voorzien worden, aangeboden door Vlas. In de namiddag staat de laatste infosessie op het programma en de sporten die je nog niet had geprobeerd. Deze topdag afsluiten doen we met een receptie aangeboden door Vlas en zijn partners, hét ideale moment om je collega-bestuursleden én ons beter te leren kennen.

Met dank aan:

Het programma:

9:00

Deuren open, start onthaal met koffie & koek

10:00

Welkomstwoord

10:30

Start infosessie 1 (ILA + Algemene vragen) + opening 3 sportstanden

11:30

Start infosessie 2 (jeugdwerking + Jeugd+)

12:45

Lunch

14:00

Start infosessie 3 (digitalisering binnen je sportclub)

15:00

Start receptie + einde sportstanden

16:00

Einde receptie

Je zal er telkens voor kunnen kiezen of je de infosessie wil volgen, ze zijn niet verplicht. Wanneer je besluit om één van de  infosessies niet te volgen kan je deelnemen aan 1 van de 3 voorziene volkssportinitiaties.

Locatie:

De Vlas Infodag zal centraal gelegen doorgaan in Sporthal ’T Zillebeek. Op deze locatie zijn er accommodaties en initiaties voorzien voor boogschieten staande en liggende wip en ook voor schaarbaankegelen. Er is een ruime, gratis parking voorzien.

Sporthal ’T Zillebeek
Glazenleeuwstraat 134 A
9120 Beveren-Waas

Inschrijven:

Alle bestuursleden van jullie sportvereniging zijn welkom op de Vlas Infodag. Gelieve tegen ten laatste zaterdag 24 september door te geven of je aanwezig zal zijn en met hoeveel.

Schrijf je hier in voor de Vlas infodag.

Je kan ook inschrijven via:

  • Telefonisch via 050 35 84 62
  • Via mail naar info@vlas.be
  • Via de post met de ingevulde invulstrook op de brief (van iedere club zijn er twee bestuursleden per brief aangeschreven)

 

algemeen boogschieten liggende wip boogschieten staande wip ILA jeugd+ opleiding schaarbaankegelen vlas

Meer nieuws

vacature bij vlas|sportiv

Vacature bij Vlas|Sportiv

25 okt 2022

Ontdek onze vacature voor een Communicatief - Administratief Medewerker

Schrijf je in voor onze gratis lessen!

19 okt 2022

Dankzij "Herlaad je sportclub" van de Vlaamse Sportfederatie kan VLAS dit najaar enkele héél interessante opleidingen GRATIS aanbieden, helemaal op maat van onze volkssportclubs. Schrijf snel in!

groepsfoto vlas infodag 2022

Eerste nationale Infodag méér dan geslaagd!

11 okt 2022

Op zaterdag 8 oktober was het verzamelen geblazen in Beveren-Waas voor onze allereerste nationale Infodag. Deze eerste editie was alvast qua inschrijvingen, 120 in totaal over 14 verschillende sporten, een onverhoopt succes waar hard naar werd uitgekeken.

tocati vlas 2022

Vlas terug op Tocati-festival

22 sep 2022

Ook dit jaar werd Vlas uitgenodigd op het gerenommeerde Tocati-festival.