23 jun 2022

Nieuw Bestuursorgaan Vlas

Op de Algemene Vergadering van 21 juni 2022 werden bestuursverkiezingen georganiseerd naar aanleiding van de vernieuwde statuten. Guido Van Alsenoy nam de verantwoordelijkheid op om deze nieuwe equipe de eerste jaren bij te staan met al zijn ervaring als voorzitter. Ook Jan Lenaerts draagt weer graag zijn steentje en expertise bij. Aangevuld met Frédéric Rimaux en Margot Lemaire zijn ook de volgende generaties mét pakken volkssportervaring ruim vertegenwoordigd. Tot slot voegt ook Yana Seel (Lotto Soudal) zich als onafhankelijk bestuurslid met heel wat expertise vanuit de bedrijfswereld in strategisch management bij dit dreamteam. 

Vlas streeft, cfr. de “Code Goed Bestuur” van Sport Vlaanderen, naar een een gedifferentieerde samenstelling van het Bestuursorgaan inzake genderverhoudingen, leeftijd en etniciteit en is daar met deze kleppers ruimschoots in geslaagd. Ook wat betreft professionele competenties is op elk vlak aan onze eigen, hoge verwachtingen méér dan voldaan met deze top-equipe. 

 

bestuur info

Meer nieuws

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Trend 2024 online

11 apr 2024

TREND 2024 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2023, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas