23 jun 2022

Nieuw Bestuursorgaan Vlas

Op de Algemene Vergadering van 21 juni 2022 werden bestuursverkiezingen georganiseerd naar aanleiding van de vernieuwde statuten. Guido Van Alsenoy nam de verantwoordelijkheid op om deze nieuwe equipe de eerste jaren bij te staan met al zijn ervaring als voorzitter. Ook Jan Lenaerts draagt weer graag zijn steentje en expertise bij. Aangevuld met Frédéric Rimaux en Margot Lemaire zijn ook de volgende generaties mét pakken volkssportervaring ruim vertegenwoordigd. Tot slot voegt ook Yana Seel (Lotto Soudal) zich als onafhankelijk bestuurslid met heel wat expertise vanuit de bedrijfswereld in strategisch management bij dit dreamteam. 

Vlas streeft, cfr. de “Code Goed Bestuur” van Sport Vlaanderen, naar een een gedifferentieerde samenstelling van het Bestuursorgaan inzake genderverhoudingen, leeftijd en etniciteit en is daar met deze kleppers ruimschoots in geslaagd. Ook wat betreft professionele competenties is op elk vlak aan onze eigen, hoge verwachtingen méér dan voldaan met deze top-equipe. 

 

bestuur info

Meer nieuws

tocati vlas 2022

Vlas terug op Tocati-festival

22 sep 2022

Ook dit jaar werd Vlas uitgenodigd op het gerenommeerde Tocati-festival.

Uitnodiging Vlas infodag

Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

18 sep 2022

Kom samen met je voltallige bestuur naar de Vlas infodag. Ontdek naast drie interessante infosessies ook drie volkssporten. Schrijf je nu in.

Taylor Plysier europees kampioene

Taylor Plysier Europees Kampioen Katapult!

07 aug 2022

Vlaamse katapultschutters scoren op Europees Kampioenschap!

brons touwtrekken world games

Brons op de World Games!

18 jul 2022

Het Belgisch team Touwtrekken behaalt een bronzen medaille op de World Games 2022