Charles mee aan de katapult
08 okt 2021

Katapultschieten op Inclusieve Sportdag

Na een Corona-onderbreking werd de Antwaarpse Katapultclub opnieuw uitgenodigd op de Inclusieve Sportdag in Brasschaat, georganiseerd door Sport Vlaanderen. Op dit evenement kunnen mindervaliden zich een dag helemaal uitleven, individueel vergezeld van een leerling uit de zorgopleiding.

De doelen werden wat aangepast en de nodige ruimte werd voorzien om ook mensen die zich in een rolstoel dienen te verplaatsen de mogelijkheid te geven om eens katapultschieten uit te proberen, al dan niet geholpen door de ondertussen enorm ervaren initiators. Sommigen begonnen aan een eerste, schuchtere poging maar stonden meteen erna terug aan te schuiven met zin in meer. Enthousiasme genoeg dus, zeker wanneer er een raak schot werd afgevuurd… het zorgde telkens voor feestje met de omstaanders.

Onder de 61 deelnemers aan de initiatie, waren er ook veel die de coaches herkenden uit vorige edities. Dat iedereen hier duidelijk z’n hartje weer kon ophalen, werd ook door de inrichters opgemerkt en al meteen werd er een datum geprikt voor 2022! Maar niet alleen de deelnemers hadden plezier, ook voor de coaches van de Antwaarpse Katapultclub was het een topdag!

evenement katapultschieten

Meer nieuws

Green Team Vlas 2024

Project 'Green Team' gaat van start!

15 apr 2024

De inschrijvingen staan open voor het project Green Team. Duurzaam samenwerken op je sportclub!

bestuursorgaan vlaamse sportfederatie 2024 - copyright - Vlaamse sportfederatie vzw

Onze directeur verlengt bestuursmandaat bij Vlaamse Sportfederatie

14 apr 2024

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vlaamse Sportfederatie vzw vonden bestuursverkiezingen plaats in aanwezigheid van Minister Ben Weyts.

Trend 2024 online

11 apr 2024

TREND 2024 staat online!
Ontdek de hoogtepunten van 2023, lees inspirerende verhalen en maak kennis met enkele van onze clubs en hun gedreven leden.

Gratis opleidingsdagen Volkssportanimator

07 mrt 2024

Op 4 april in Brugge en op 25 april in Merksplas