Charles mee aan de katapult
08 okt 2021

Katapultschieten op Inclusieve Sportdag

Na een Corona-onderbreking werd de Antwaarpse Katapultclub opnieuw uitgenodigd op de Inclusieve Sportdag in Brasschaat, georganiseerd door Sport Vlaanderen. Op dit evenement kunnen mindervaliden zich een dag helemaal uitleven, individueel vergezeld van een leerling uit de zorgopleiding.

De doelen werden wat aangepast en de nodige ruimte werd voorzien om ook mensen die zich in een rolstoel dienen te verplaatsen de mogelijkheid te geven om eens katapultschieten uit te proberen, al dan niet geholpen door de ondertussen enorm ervaren initiators. Sommigen begonnen aan een eerste, schuchtere poging maar stonden meteen erna terug aan te schuiven met zin in meer. Enthousiasme genoeg dus, zeker wanneer er een raak schot werd afgevuurd… het zorgde telkens voor feestje met de omstaanders.

Onder de 61 deelnemers aan de initiatie, waren er ook veel die de coaches herkenden uit vorige edities. Dat iedereen hier duidelijk z’n hartje weer kon ophalen, werd ook door de inrichters opgemerkt en al meteen werd er een datum geprikt voor 2022! Maar niet alleen de deelnemers hadden plezier, ook voor de coaches van de Antwaarpse Katapultclub was het een topdag!

evenement katapultschieten

Meer nieuws

Nieuw Bestuursorgaan Vlas

23 jun 2022

De verkiezing van ons nieuwe Bestuur levert een topteam op!

Bestuursorgaan

Oproep bestuursverkiezingen

20 mei 2022

Vlas en Sportiv zoeken gemotiveerde kandidaten voor hun vernieuwde Bestuursorgaan.

vlaskampioenen flessenschieten

Vlas-kampioenschap Flessenschieten 2022

18 mei 2022

Het Vlas-kampioenschap lokte heel wat schutters en bleef spannend tot op het eind.

wipschieten jan van looveren

Jan Van Looveren proeft van wipschieten

11 mei 2022

BV Jan Van Looveren kwam presenteren én proeven van wipschieten op de sportdag in Ekeren.