wipschieten jan van looveren
11 mei 2022

Jan Van Looveren proeft van wipschieten

 

Het was mooi weer op 1 mei in Ekeren en de belangstelling voor de sportdag was groot. Annemie Plompen (N-VA), districtsschepen voor sport: “We willen zoveel mogelijk mensen een zetje gegeven om zich meer te bewegen. We laten ze vandaag kennis maken met een 15-tal sporttakken. Het competitieve laten we met plezier achterwege."

Voor het wipschieten was er veel belangstelling, zowel jeugd als volwassenen kwamen hun schietkunsten eens proberen. Acteur Jan Van Looveren, bekend van o.a. Factcheckers, Tragger Hippy en Zone Stad was de presentator op het event en kwam alle sportclubs ook individueel een bezoekje brengen. Jan kon het natuurlijk niet laten om ook eens het  schieten op de liggende wip te proberen en interviewde daarna uitgebreid de jeugdschutters van LINKA. Het was een mooie promotie voor onze sport, velen toonden belangstelling en hebben beloofd om ook eens in de club hun talenten te komen uittesten. LINKA oefent nu nog op het Van de Weyngaertplein, vanaf 1 september op hun nieuwe locatie ’t Venneke, Den Geer 21, 2180 Antwerpen elke woensdag en vrijdag vanaf 18.30h. Iedereen is er altijd welkom.

 

boogschieten liggende wip evenement

Meer nieuws

Uitnodiging Vlas infodag

Tweede Vlas infodag - voor al onze sportclubbestuurders

08 sep 2023

Kom samen met je voltallige bestuur naar de Vlas infodag. Ontdek naast drie interessante infosessies ook drie volkssporten. Schrijf je nu in.

Winnaar tickets K3 Run & Fun

16 aug 2023

De winnaar van onze K3 Run & Fun wedstrijd is…

energiesubsidie sportiv

Energiesubsidies toegekend aan onze clubs!

08 jun 2023

Voor heel wat van onze clubs dienden we begin dit jaar een aanvraag in voor de energiesubsidies aan sportclubs. We kregen het positieve nieuws dat 100% van onze ingediende dossiers positief werden beoordeeld.

VLAS en volkssporten op RADIO 1

26 mei 2023

Onze geliefde volkssporten in de kijker op Radio 1