VlaS - Vlaamse Traditionele Sporten vzw

Infoborden

|

Hieronder kan je per sport de infoborden bekijken die aangemaakt werden in het kader van de Superdagen. Deze infoborden bevatten een korte beschrijving van materiaal, techniek en de gangbare wedstrijdvormen per traditionele sport, geïllustreerd met mooie foto's.

De bedoeling van deze infopanelen is dat ze op een duidelijke en zichtbare plaats hangen tijdens een kennismaking, zodat de deelnemers voor ze in actie komen reeds enige info meekrijgen over de traditionele sport. De infoborden zijn nuttig en aangenaam lezen tijdens het afwachten van uw beurt.

Je kan als club gebruik maken van deze infopanelen om een opendeurdag, een kennismaking, een belangrijke wedstrijd of een andere activiteit op te fleuren. Neem hiervoor contact op met het VlaS-secretariaat.

Daarnaast biedt VlaS alle clubs ook de mogelijkheid om zelf een infopaneel aan te schaffen zodat het permanent in je club kan blijven. Het paneel kan dan eender wanneer gebruikt worden en vormt ook een mooie aankleding van je clublokaal. Het kan gepersonaliseerd worden met foto's uit je eigen club.

Klik op de sport om het infobord te bekijken:

 1. short mat bowls
 2. flessenschieten
 3. gaaibol
 4. katapult
 5. kegelen (manchetbaan-)
 6. kegelen (schaarbaan-)
 7. klepschieten
 8. kruisboog
 9. krulbol
 10. liggende wip
 11. paapgooien
 12. paggooien
 13. sjoelen
 14. staande wip
 15. struifvogel
 16. touwtrekken
 17. trabol

 infoborden