VlaS: Vlaamse Traditionele Sporten vzw

VlaS zoekt directeur

|

Vacature directeur

Huidig coördinator Hein Comeyne is dit jaar zestig geworden.  Hijzelf vindt dit het goede moment om voor opvolging te zorgen.  VlaS is daarom op zoek naar een dynamische directeur. Hieronder de voorwaarden in het kort.  Via deze link vind je een meer uitgebreide beschrijving.

VlaS zoekt ter opvolging van de huidige coördinator een dynamische directeur.
voorwaarden
Je beschikt over een masterdiploma. Je kan leiding geven en enthousiasmeren. Je gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent een teamspeler die oplossingsgericht denkt. Je bezit een echte sportmentaliteit. Je steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen.
functie
Als directeur ben je verantwoordelijke voor het algemeen zakelijk beleid, het financieel beheer en het personeelsbeleid van VlaS. Je staat in voor de verdere ontwikkeling van de organisatie in samenwerking met de huidige personeelsleden en vrijwilligers. Je streeft een verhoging na van het aantal actieve leden bij de aangesloten clubs.
we bieden
Een boeiende en uitdagende opdracht. Een contract van onbepaalde duur. Ruimte voor autonomie en verantwoordelijkheid. Een goed bereikbare werkplek in Brugge. Een aangepast loon gebaseerd op het barema niveau master in het paritair comité 329.01 . In dienst: begin 2020.
solliciteren
Via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.